Selecteer een pagina

Onze Diensten

Met meer dan 20 jaar aan ervaring is City Car Cleaning de meest uitgebreide aanbieder van auto schoonmaakdiensten. Wij staan er voor open om al uw wensen te bespreken!

 

Neem contact op

Natuurlijke reiniging met probiotica

In de wereld van autoverzorging is er een opmerkelijke verschuiving naar milieuvriendelijke en effectieve reinigingsmethoden. Een van de opvallende nieuwkomers in dit domein zijn probiotica, bekend om hun vermogen om niet alleen oppervlakken te reinigen, maar ook om een gezonde en duurzame omgeving te creëren. Deze microscopische organismen, lange tijd geassocieerd met voordelen voor de menselijke gezondheid, vinden nu hun weg naar auto-onderhoud, waar ze een revolutie teweegbrengen in de manier waarop we onze voertuigen schoonmaken en verzorgen.

De Kracht van Probiotica

Probiotische reinigingsmiddelen, rijk aan natuurlijke bacteriën, bieden een diepgaande en langdurige reiniging voor auto’s. In tegenstelling tot agressieve chemische reinigingsmiddelen die oppervlakken kunnen beschadigen, werken probiotica op organische wijze. Ze breken vuil af op een niveau dat niet alleen de zichtbare vlekken verwijdert, maar ook de bacteriën en allergenen die zich diep in bekleding, tapijten en andere oppervlakken verstoppen.

Wat probiotica echt onderscheidt, is hun vermogen om na het reinigen actief te blijven. De aanwezige goede bacteriën blijven in de auto achter, klaar om continu organisch vuil en geuren af te breken. Dit resulteert niet alleen in een langdurige frisheid maar draagt ook bij aan het behoud van een gezonde, evenwichtige omgeving in het voertuig.

Milieuvriendelijk en Duurzaam

Een van de meest opvallende voordelen van probiotische reinigingsmiddelen is hun milieuvriendelijkheid. In tegenstelling tot chemische reinigingsmiddelen die schadelijke stoffen in het milieu kunnen achterlaten, zijn probiotica volledig natuurlijk en biologisch afbreekbaar. Dit betekent dat ze niet alleen veilig zijn voor het milieu, maar ook voor degenen die ze gebruiken.

De duurzaamheid van probiotische reiniging komt voort uit hun vermogen om een langdurig schoon en gezond resultaat te bieden. Door voortdurend te blijven werken, verminderen ze de noodzaak van frequente reinigingssessies, wat resulteert in minder water- en productgebruik op de lange termijn.

Toepassing in Autoverzorging

Probiotica hebben een breed toepassingsgebied in autoverzorging. Van interieurreiniging tot het schoonmaken van ramen, het verwijderen van geuren tot het reinigen van bekleding, probiotische producten tonen hun veelzijdigheid. Ze zijn geschikt voor alle oppervlakken en zijn zacht genoeg om de lak en afwerking van de auto niet te beschadigen.

Met de opkomst van probiotische reiniging wordt een nieuwe standaard gezet voor autoverzorging – een die niet alleen gericht is op schoonheid, maar ook op gezondheid en duurzaamheid. Het gebruik van deze natuurlijke en krachtige producten biedt een winnende combinatie van effectieve reiniging en een positieve impact op het milieu.

De toekomst van Autoverzorging

De evolutie van autoverzorging naar meer natuurlijke en duurzame methoden wordt versterkt door de opkomst van probiotische reiniging. Deze kleine organismen bieden niet alleen een diepgaande reiniging voor auto’s maar dragen ook bij aan een gezondere leefomgeving, terwijl ze vriendelijk zijn voor onze planeet. Met een veelzijdige toepassing en een sterke focus op duurzaamheid, is de integratie van probiotica in autoverzorging een stap in de richting van een schonere, gezondere toekomst voor onze voertuigen en het milieu waarin we rijden.

 

 • Diepgaande Reiniging met Probiotica
 • Actieve Bacteriën voor Langdurige Frisheid

 • Milieuvriendelijk en Biologisch Afbreekbaar

 • Duurzaamheid en Minder Frequent Reinigen

 • Veelzijdige Toepassing in Autoverzorging

Innovatieve Nano Coating

Met een van onze Nano coating producten geven wij uw auto de maximale bescherming tegen invloeden van buitenaf. Vuil, regen, zouten en mineralen worden door een nanolaag van uw auto geweerd. Ideaal om uw lak te beschermen. Maar ook geschikt om uw ramen, velgen en alle chromen delen te beschermen.

Wat is nanotechnologie?

Nanocoat is gebaseerd op innovatieve nanotechnologie, waarmee zelfs de kleinste deeltjes van atomen worden omringd met een vuil- en waterafstotend middel. Een revolutionaire vernieuwing, waarmee onderhoud gemakkelijker, sneller, efficiënter en duurzamer wordt.

Er vormt zich een ultradunne, glasachtige laag, die een extreme houdbaarheid garandeert. De nano werking wordt ook wel de lotus-effect genoemd omdat de bladeren van de lotusbloem zichzelf schoonhouden en op dezelfde manier ongevoelig zijn voor vocht en vuil.

 • Maximale Bescherming met Nanocoating
 • Innovatieve Nanotechnologie
 • Bescherming voor Alle Oppervlakken
 • Ultradunne, Glasachtige Laag met Extreem Lange Houdbaarheid
 • Lotus-Effect voor Duurzaamheid

City Ozon Cleaning

Voordat de ozon behandeling plaats vindt, moet er eerst een interieur behandeling gedaan worden.

“City Ozon Cleaning haalt vieze luchtjes weg uit uw auto”

Naast de interieur-behandeling krijgt uw auto een ozon-behandeling (zie pakket 3A). Uw auto is geurvrij! Weg nicotine- of hondengeur! De behandeling is milieuvriendelijk en voldoet aan alle eisen en normen.

In maar vijf stappen …

“Uw auto wordt weer helemaal fris volgens een vijfvoudige droge behandeling met de Ozon Hygiëne Robot!

Dit kan doormiddel van een geavanceerde ozongenerator, volledig milieuvriendelijk!”

 1. Desinfectie
 2. Bacterievrij
 3. Allergie reductie
 4. Antivirus
 5. Geurneutraal

Meerdere Diensten

Handwas

Veel klanten denken dat ze hun auto wel even kunnen wassen voordat ze deze naar ons brengen voor auto-detailing, maar dit is niet nodig en zelfs overbodig. Onze auto-detailing-service omvat een grondige reiniging van zowel het exterieur als het interieur, inclusief het verwijderen van vuil, vlekken en contaminanten. Het is juist onze expertise om de auto van top tot teen te verzorgen en te laten stralen. Dus, u kunt gerust uw auto in de staat achterlaten waarin deze verkeert, en wij zullen ervoor zorgen dat het resultaat verbluffend is na onze detailingbehandeling.

Interieur Reinigen

Maak je auto klaar voor een frisse start met een vlekkeloos interieur! Laat ons jouw wagen transformeren met grondige reinigingstechnieken die zelfs de meest hardnekkige vlekken en nare geuren aanpakken. Van stofzuigen tot dieptereiniging van bekleding en tapijten, wij zorgen ervoor dat jouw auto er weer als nieuw uitziet en ruikt. Vertrouw op ons om een oase van netheid en frisheid te creëren, zodat jij kunt genieten van een comfortabele en hygiënische autorit. Kies voor een stralend schoon interieur met onze professionele auto-interieur reinigingsservice!

Auto Poetsen

Bij ons gaat auto poetsen verder dan alleen oppervlakkige reiniging. We hanteren een persoonlijke benadering waarbij we uw auto niet alleen poetsen, maar ook zorgvuldig beoordelen. Door het grondig inspecteren van de conditie van het lak voordat we overgaan tot het polijsten kunnen we de exacte behoeften van uw auto identificeren en ervoor zorgen dat het polijstproces afgestemd is op de specifieke staat van de lak. Op deze manier garanderen we niet alleen een glanzende afwerking, maar ook duurzame resultaten die de natuurlijke schoonheid van uw voertuig naar voren brengen.

Auto Polijsten

Het 3-stappen polijstplan, beginnend met een grove polijstkorrel en progressief overgaand naar medium en fijn polijsten, is een veelgebruikte methode om de lak van een voertuig te herstellen en een hoogglansafwerking te bereiken. De grove korrel behandelt oppervlakkige krassen en onvolkomenheden, de medium korrel verfijnt de textuur door fijne krassen te verminderen, en het fijne polijsten, ook bekend als politoeren, perfectioneert de lak voor een stralende, showroomwaardige glans.

Motor/Ruimte Reinigen

Volg de stroom van vernieuwing en geef je motor een nieuwe adem. Met onze professionele motorreinigingsservice worden alle onzuiverheden moeiteloos weggespoeld. Dankzij onze deskundige aanpak en geavanceerde technologie blijft je motor soepel draaien, zonder enige zorgen. Laat je verrassen door de krachtige reiniging en voel het verschil. Geef je motor de verzorging die hij verdient en geniet weer van een optimale rijervaring. Voor elektrische auto’s gebruiken wij uitsluitend stoom.

Ramen Reinigen

Een grondige reiniging van autoramen is cruciaal voor een helder zicht tijdens het rijden, wat de verkeersveiligheid bevordert. Bovendien draagt regelmatig onderhoud bij aan het behoud van de algehele uitstraling van het voertuig, voorkomt het ophoping van vuil en vlekken op de ramen, en een speciaal middel wordt gebruikt om condensatie aan de binnenkant te voorkomen en water parelvorming aan de buitenkant te geven. Bij City Car Cleaning begrijpen we ook het belang van ramen reinigen.

Ozon Cleaning

Naast de interieur-behandeling krijgt uw auto een ozon-behandeling (zie pakket 3A). Uw auto wordt weer geurvrij! Weg nicotine- of hondengeur! De behandeling is milieuvriendelijk en voldoet aan alle eisen en normen. Desinfectie, Bacterievrij, Allergie reductie, Antivirus, Geurneutraal. Uw auto wordt weer helemaal fris volgens een vijfvoudige droge behandeling met de Ozon Hygiëne Robot!

Autobekleding Reinigen

Met zorg en precisie verwijderen we hardnekkige vlekken en nare geurtjes, waardoor je weer volop kunt genieten van een frisse en schone auto. Of het nu gaat om stoffen bekleding, leer of kunststof, wij hebben de juiste technieken en producten om elk type bekleding te reinigen en te beschermen. Een veel voorkomende fout is te veel water gebruiken bij het reinigen waar wij een oplossing voor hebben bedacht.

Glass Coating

Er zijn twee typen glascoatings voor voertuigen: een voor autoramen en een voor de lak. Autoraamcoatings bevorderen helder zicht en weren vuil, water en vlekken af, terwijl het ook condensvorming vermindert. Lakcoatings beschermen tegen krassen en UV-straling, geven de lak een diepere glans en bieden langdurige bescherming met waterafstotende eigenschappen. Beide coatings zijn essentieel voor het behoud van de esthetiek en functionaliteit van het voertuig.

Hemeltje schoonmaken

Het belang van het reinigen van het hemeltje of plafond van een auto wordt vaak onderschat in het schoonmaakproces. Dit onderdeel draagt aanzienlijk bij aan de algehele uitstraling van het interieur. Het is essentieel om, wanneer er een vlek op het hemeltje verschijnt, het gehele oppervlak te behandelen om een uniforme kleur en een consistente uitstraling te bereiken. Door aandacht te besteden aan dit vaak over het hoofd geziene aspect van auto-onderhoud, wordt een verzorgde en volledige interieurbeleving bevorderd.

Velgen reinigen

Velgen reinigen is een kunst op zich. Met onze geavanceerde producten en technieken, kunt u ervoor zorgen dat uw velgen weer stralen als nieuw. Of het nu gaat om hardnekkig vuil, remstof of andere vlekken, wij hebben de oplossing om uw velgen in topconditie te brengen. Onze professionele reinigingsmethode zorgt voor een langdurig resultaat, zodat uw velgen er altijd fantastisch uitzien. Laat ons uw velgen reinigen en ervaar het verschil!

Stofzuigen van Interieur

Stofzuigen van je auto-interieur lijkt soms een eindeloze klus waar maar geen einde aan komt, maar daar zijn wij voor. Wij begrijpen de uitdagingen en hebben de expertise om niet alleen de zichtbare, maar ook de verborgen stof- en vuildeeltjes grondig te verwijderen. Met onze professionele aanpak zorgen we ervoor dat geen hoekje wordt overgeslagen. Dus, geef jezelf een pauze en laat het aan ons over. Wij garanderen niet alleen efficiëntie, maar ook een grondige reiniging die het verschil maakt voor een fris en verzorgd auto-interieur.

Extra Lakbescherming

Geef uw auto de ultieme bescherming met onze hoogwaardige lakbescherming. Ons stappenplan zorgt ervoor dat uw lak langdurig beschermd blijft tegen invloeden zoals lichte krassen, UV-stralen en weersomstandigheden. Vervolgens brengen wij de hoogwaardige lakbescherming aan, die een onzichtbare barrière vormt en een diepe, langdurige glans geeft. Lakbeschermers zijn er in meerdere gradaties die bescherming bieden van 1 tot en met 3 jaar.

Spuiten en uitdeuken

Is uw auto niet te poetsen dan nemen wij de zorgen van schadeherstel uit handen. Met vakmanschap en oog voor detail herstellen wij uw voertuig naar zijn oorspronkelijke staat. Onze ervaren professionals zorgen voor een naadloze afwerking en een resultaat dat uw verwachtingen overtreft. Vertrouw op onze betrouwbare service en laat uw spuit- en uitdeukschade aan ons over. Samen zorgen we ervoor dat uw voertuig weer straalt als nieuw.

Cabrio dak reinigen

Houd uw cabriolet in optimale staat met onze professionele cabrio dak reinigen en impregneer service. Uw cabriodak word grondig gereinigd, waardoor vuil, vlekken, mos en hardnekkig vuil verwijderd worden. Vervolgens zullen wij een hoogwaardige impregneer behandeling toepassen om uw dak te beschermen tegen toekomstige schade veroorzaakt door regen en andere elementen.

R

Wat wij u bieden?

 • Uw auto wordt handmatig gewassen
 • Autopoetscentrale
 • Professionele coatings
 • Auto detailing
R

Hoe werkt het

 • Neem contact op
 • U komt uw auto brengen
 • Uw auto wordt grondig
 • U kunt uw auto weer ophalen
R

Services & Prijzen

 • Uw (klassieke) auto in veilige handen
 • Langdurige garantie
 • Gunstige Prijzen
 • Verbluffende resultaat

Onze Tariefplannen

Bij extreme vervuilde auto’s kan een meerprijs gevraagd worden.
Voor SUV’s wordt een meerprijs berekend.

Bel Nu: +31 (0)647 8140 12

Kies een pakket of stel een samen naar uw persoonlijke wensen!