Selecteer een pagina

Onze Diensten

Met meer dan 20 jaar aan ervaring is City Car Cleaning de meest uitgebreide aanbieder van auto schoonmaakdiensten. Wij staan er voor open om al uw wensen te bespreken!

 

Neem contact op

Natuurlijke reiniging met probiotica

In de wereld van autoverzorging is er een opmerkelijke verschuiving naar milieuvriendelijke en effectieve reinigingsmethoden. Een van de opvallende nieuwkomers in dit domein zijn probiotica, bekend om hun vermogen om niet alleen oppervlakken te reinigen, maar ook om een gezonde en duurzame omgeving te creëren. Deze microscopische organismen, lange tijd geassocieerd met voordelen voor de menselijke gezondheid, vinden nu hun weg naar auto-onderhoud, waar ze een revolutie teweegbrengen in de manier waarop we onze voertuigen schoonmaken en verzorgen.

De Kracht van Probiotica

Probiotische reinigingsmiddelen, rijk aan natuurlijke bacteriën, bieden een diepgaande en langdurige reiniging voor auto’s. In tegenstelling tot agressieve chemische reinigingsmiddelen die oppervlakken kunnen beschadigen, werken probiotica op organische wijze. Ze breken vuil af op een niveau dat niet alleen de zichtbare vlekken verwijdert, maar ook de bacteriën en allergenen die zich diep in bekleding, tapijten en andere oppervlakken verstoppen.

Wat probiotica echt onderscheidt, is hun vermogen om na het reinigen actief te blijven. De aanwezige goede bacteriën blijven in de auto achter, klaar om continu organisch vuil en geuren af te breken. Dit resulteert niet alleen in een langdurige frisheid maar draagt ook bij aan het behoud van een gezonde, evenwichtige omgeving in het voertuig.

Milieuvriendelijk en Duurzaam

Een van de meest opvallende voordelen van probiotische reinigingsmiddelen is hun milieuvriendelijkheid. In tegenstelling tot chemische reinigingsmiddelen die schadelijke stoffen in het milieu kunnen achterlaten, zijn probiotica volledig natuurlijk en biologisch afbreekbaar. Dit betekent dat ze niet alleen veilig zijn voor het milieu, maar ook voor degenen die ze gebruiken.

De duurzaamheid van probiotische reiniging komt voort uit hun vermogen om een langdurig schoon en gezond resultaat te bieden. Door voortdurend te blijven werken, verminderen ze de noodzaak van frequente reinigingssessies, wat resulteert in minder water- en productgebruik op de lange termijn.

Toepassing in Autoverzorging

Probiotica hebben een breed toepassingsgebied in autoverzorging. Van interieurreiniging tot het schoonmaken van ramen, het verwijderen van geuren tot het reinigen van bekleding, probiotische producten tonen hun veelzijdigheid. Ze zijn geschikt voor alle oppervlakken en zijn zacht genoeg om de lak en afwerking van de auto niet te beschadigen.

Met de opkomst van probiotische reiniging wordt een nieuwe standaard gezet voor autoverzorging – een die niet alleen gericht is op schoonheid, maar ook op gezondheid en duurzaamheid. Het gebruik van deze natuurlijke en krachtige producten biedt een winnende combinatie van effectieve reiniging en een positieve impact op het milieu.

De toekomst van Autoverzorging

De evolutie van autoverzorging naar meer natuurlijke en duurzame methoden wordt versterkt door de opkomst van probiotische reiniging. Deze kleine organismen bieden niet alleen een diepgaande reiniging voor auto’s maar dragen ook bij aan een gezondere leefomgeving, terwijl ze vriendelijk zijn voor onze planeet. Met een veelzijdige toepassing en een sterke focus op duurzaamheid, is de integratie van probiotica in autoverzorging een stap in de richting van een schonere, gezondere toekomst voor onze voertuigen en het milieu waarin we rijden.

 

 • Diepgaande Reiniging met Probiotica
 • Actieve Bacteriën voor Langdurige Frisheid

 • Milieuvriendelijk en Biologisch Afbreekbaar

 • Duurzaamheid en Minder Frequent Reinigen

 • Veelzijdige Toepassing in Autoverzorging

Innovatieve Nano Coating

Met een van onze Nano coating producten geven wij uw auto de maximale bescherming tegen invloeden van buitenaf. Vuil, regen, zouten en mineralen worden door een nanolaag van uw auto geweerd. Ideaal om uw lak te beschermen. Maar ook geschikt om uw ramen, velgen en alle chromen delen te beschermen.

Wat is nanotechnologie?

Nanocoat is gebaseerd op innovatieve nanotechnologie, waarmee zelfs de kleinste deeltjes van atomen worden omringd met een vuil- en waterafstotend middel. Een revolutionaire vernieuwing, waarmee onderhoud gemakkelijker, sneller, efficiënter en duurzamer wordt.

Er vormt zich een ultradunne, glasachtige laag, die een extreme houdbaarheid garandeert. De nano werking wordt ook wel de lotus-effect genoemd omdat de bladeren van de lotusbloem zichzelf schoonhouden en op dezelfde manier ongevoelig zijn voor vocht en vuil.

 • Maximale Bescherming met Nanocoating
 • Innovatieve Nanotechnologie
 • Bescherming voor Alle Oppervlakken
 • Ultradunne, Glasachtige Laag met Extreem Lange Houdbaarheid
 • Lotus-Effect voor Duurzaamheid

City Ozon Cleaning

Voordat de ozon behandeling plaats vindt, moet er eerst een interieur behandeling gedaan worden.

“City Ozon Cleaning haalt vieze luchtjes weg uit uw auto”

Naast de interieur-behandeling krijgt uw auto een ozon-behandeling (zie pakket 3A). Uw auto is geurvrij! Weg nicotine- of hondengeur! De behandeling is milieuvriendelijk en voldoet aan alle eisen en normen.

In maar vijf stappen …

“Uw auto wordt weer helemaal fris volgens een vijfvoudige droge behandeling met de Ozon Hygiëne Robot!

Dit kan doormiddel van een geavanceerde ozongenerator, volledig milieuvriendelijk!”

 1. Desinfectie
 2. Bacterievrij
 3. Allergie reductie
 4. Antivirus
 5. Geurneutraal

Alle Diensten

Handwas

Uw auto wordt grondig met de hand gewassen en gereinigd.

Interieur Reinigen

Maak je auto klaar voor een frisse start met een vlekkeloos interieur!

Auto Poetsen

Bij ons gaat auto poetsen verder dan alleen oppervlakkige reiniging.

Auto Polijsten

Het 3-stappen polijstplan is een veelgebruikte methode om de lak van een voertuig te herstellen.

Motor/Ruimte Reinigen

Met onze professionele motorreinigingsservice worden alle onzuiverheden moeiteloos weggespoeld.

Ramen Reinigen

Een grondige reiniging van autoramen is cruciaal voor een helder zicht tijdens het rijden en voor de verkeersveiligheid.

Ozon Cleaning

Uw auto wordt weer helemaal fris van binnen volgens onze complete vijfvoudige droge lucht behandeling met de Ozon Hygiëne Robot!

Autobekleding Reinigen

Of het nu gaat om stoffen bekleding, leer of kunststof, wij hebben de juiste technieken en producten om elk type bekleding te reinigen en te beschermen.

Glass Coating

Er zijn twee typen glascoatings voor voertuigen: een voor autoramen en een voor de lak. Beide coatings zijn essentieel voor het bijhouden van het voertuig.

R

Wat wij u bieden?

 • Uw auto wordt handmatig gewassen
 • Autopoetscentrale
 • Professionele coatings
 • Auto detailing
R

Hoe werkt het

 • Neem contact op
 • U komt uw auto brengen
 • Uw auto wordt grondig
 • U kunt uw auto weer ophalen
R

Services & Prijzen

 • Uw (klassieke) auto in veilige handen
 • Langdurige garantie
 • Gunstige Prijzen
 • Verbluffende resultaat

Onze Tariefplannen

Bij extreme vervuilde auto’s kan een meerprijs gevraagd worden.
Voor SUV’s wordt een meerprijs berekend.

Bel Nu: +31 (0)647 8140 12

Kies een pakket of stel een samen naar uw persoonlijke wensen!