Selecteer een pagina

Pakketten & Prijzen

Als er vragen zijn, ben ik er altijd om te helpen.
Voel je vrij om contact met mij op te nemen als er iets is waarbij

ik van dienst kan zijn. Alles is bespreekbaar!

Vraag een offerte aan

Onze Tarieven

Bij extreme vervuilde auto’s kan een meerprijs gevraagd worden.
Voor SUV’s wordt een meerprijs berekend.

Contact Opnemen

Veelgestelde vragen:

Wat maakt City Car Cleaning anders dan andere autoreinigingsdiensten?

Bij City Car Cleaning streven we naar een hoogwaardige service met aandacht voor detail. Met meer dan 20 jaar ervaring gebruikt Brian Versteegh geavanceerde technieken en kwaliteitsproducten om uw voertuig tot in de puntjes te reinigen, zowel van binnen als van buiten. Aarzel niet om uw wensen met mij te bespreken.

Hoe vaak moet ik mijn auto laten reinigen?

De frequentie van autoreiniging hangt af van verschillende factoren, waaronder uw rijgewoonten, de weersomstandigheden en waar u uw auto parkeert. Over het algemeen wordt aanbevolen om uw auto minstens eens per jaar grondig te laten reinigen. Echter komen sommige klanten om de paar maanden en daar hebben wij speciale prijzen voor. Bijvoorbeeld een keer per maand even stofzuigen of de ramen schoon te laten maken.

Wat omvat een typische autoreinigingssessie bij City Car Cleaning?

Onze autoreinigingssessies omvatten een uitgebreide reiniging van zowel het interieur als het exterieur. Dit omvat stofzuigen, het reinigen en beschermen van het interieur, wassen, polijsten en waxen van het exterieur, en extra diensten zoals ramen reinigen en banden oppoetsen.

Zijn er pakketten beschikbaar bij City Car Cleaning?

Ja, we bieden verschillende pakketten aan om aan verschillende behoeften te voldoen. Van basisreiniging tot uitgebreide detailing, we hebben opties voor elk budget en elk niveau van autoreiniging. Bekijk alle paketten en prijzen hier.

Hoe kan ik een afspraak maken bij City Car Cleaning?

U kunt eenvoudig een afspraak maken via onze website of telefonisch contact met ons opnemen. We staan klaar om uw auto de aandacht te geven die het verdient. Neem contact op met City Car Cleaning in Den Haag.

Wordt er bij City Car Cleaning milieuvriendelijke producten gebruikt?

Ja, we streven naar duurzaamheid en gebruiken waar mogelijk milieuvriendelijke reinigingsproducten. Onze toewijding aan het milieu is een integraal onderdeel van onze service.

Natuurlijke reiniging met probiotica: De toekomst van Autoverzorging

Hoe lang duurt een gemiddelde autoreinigingssessie?
De duur varieert afhankelijk van het gekozen pakket en de huidige staat van uw voertuig. Over het algemeen kunt u uitgaan van 1 tot 3 uur voor een reiniging. Pakket 1 waar de auto met de hand gewassen wordt duurt ongeveer 45 minuten. Pakket 3 Interieur cleaning vanaf 2,5 uur. Een meer uitgebreide pakket zoals pakket 4 of 5 duur vanaf 5 uur. Coatings kunnen twee tot drie werkdagen duren omdat er onder andere rekening gehouden moet worden met polijsttechnieken en droogtijden.

Wat klanten zeggen over City Car Cleaning

“Brian Versteegh is een expert in het grondig schoonmaken en poetsen van mijn oldtimer. Elke keer als ik hem op haal ruikt de auto weer als nieuw van binnen en lijkt het of mijn auto zo uit de showroom komt rijden. Wat mij zeer aanspreekt bij City Car Cleaning zijn de schoonmaakproducten die gebruikt worden voor mijn auto, waardoor ik zeker weet dat mijn oldtimer in veilige handen is”.
“Sterk aanbevelen. Brian zorgde nauwgezet voor de interieurdetails. Hij is erg vriendelijk en communiceert wat hij in de auto heeft opgemerkt en waaraan hij heeft gewerkt.”
“Mijn cabriodak (Mercedes CLK) van 25 jaar oud weer als nieuw.
Goeie vriendelijke service. Een aanrader!”